Om Finansen

Om Finansen

Den unika finanstidningen där alla får vara en röst i den finansiella diskussionen. Här kan ni själva bidra med egna insikter, nyheter och tjänster. Vi strävar efter att vara den mest inkluderande plattformen för finansiella artiklar, där gamla regler bryts och nya idéer blomstrar. Hos oss är inget ämne för stort eller för litet. Gå med i gemenskapen idag och bli en del av den finansiella framtiden genom att berätta och länka till era nyheter, tjänster och möjligheter.

Alla som vill får medverka med artiklar som kan intressera våra läsare. Vad kan ni tillföra avseende nyheter och branschnformation? Publiceringen sker i ett samarbete med nyhetsbyrån SvenskPress.se alternativt genom tjänsten Presstjänst som publicerar era artiklar i detta välbesökta forum.

Vi publicerar och godtar två typer av artiklar:
1. Artiklar med nyheter eller informativa texter med tydlig avsändare, kontaktuppgifter och länk till hemsida.
2. Native advertising. Redaktionellt material i rent reklamsyfte. Det annonsmärks för att tydliggöra att det är köpt annonsplats.

Notera att enligt BBS-Lagen (1998:112) är ni som avsändaren alternativt beställare av publicerade artiklar fullt ansvarig för dess innehåll och är därmed skyldig att följa gällande lagstiftning avseende både annonsmärkning samt rättigheter till publicerat text- och bildmaterial.

Vill du också vara med och marknadsföra er verksamhet eller kommentera aktuella nyheter i branschen?
Kontakta Presstjänst så är ni snart online >>

Ordet är fritt - och ditt!

Joe Formgren
Publicist • Presstjänst
info (a) svenskpress.se
Gestrike Media AB
Telefon 026-126 126

 

SAMARBETSPARTNERS

Vill ni vara med arbeta med att bygga upp en nationell säljorganisation eller att arbeta strategiskt med konceptet så kontakta oss då för en vidare diskussion.

Vad vill du läsa?
Mer läsning
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer