För den som inte vill ta del av paketen så kommer det att finnas en enklare meny med därtill hörande drycker på plats vid Lilla Teatern.
– Det känns härligt att dra igång ännu en säsong och det är roligt att vi i år kan erbjuda en helhetsupplevelse med mat, dryck och kultur, och det alldeles intill havet och den vackra natur vi har här i Axmar, säger Catarina Egemar. Så, det är bara för oss att hälsa alla gäster varmt välkomna till sommaren 2024 i Axmar!
Sommarens föreställningar är Görel Crona: Selmas samlade vrede, 18 juli, Jonas Hedlund: Ormens väg på hälleberget, 25 juli, Barnteater: Vem behöver en vän?, 27 juli, Thomas Di Leva, 31 juli, Cecilia Frode: En stjärt på himlen. Gud hund eller boll, 2 augusti samt Kerstin & Britta i gott sällskap med Anders Lundin, 14 september.
– Vi ser mycket fram emot det här samarbetet, säger Johan Nellfors, restaurangchef på Axmar Brygga när vi tillsammans kan erbjuda på den här totalupplevelsen i Axmar. Faller det här väl ut så är förhoppningen om att vi kan fortsätta samarbetet ytterligare föreställningar.

Service för husbilsgäster vid Axmar Brygga
Axmar Brygga skjutsar alla som bokat husbilsplats och paketen kostnadsfritt fram och tillbaka från föreställningen utan extra kostnad. Värde 200:-/st.

Om Lilla Teatern
Byggnaden uppfördes som Ordenshus år 1926. Fastigheten såldes under 1960-talet till en auktionsförrättare som bedrev verksamhet i huset under nästan fem decennier, varvid huset fick namnet "Auktionshallen". För vår del får man gärna kalla huset både Auktionshallen och Ordenshuset, men vi har valt att ge huset ännu ett namn, som vi hoppas ska spegla framtidens verksamhet i den magnifika och vackra träbyggnaden.
I lokalen finns platser på läktaren, på parkett, eller i den nyskapade lilla kungliga logen. Oavsett vilken stol du väljer så kommer du att hitta trevliga vinklar att beskåda detta fina byggnadsverk som skapar en vacker fond till den scenkonst du väljer att ta del av.

Kontakt
E-post: teaterniaxmar@gmail.com
Telefon: 076-777 51 06
Mer information om föreställningarna på
https://www.lillateaterniaxmar.se
Där finns länkar till ord. biljetbokning.
Middagspaketen boka via Axmar Bryggas hemsida.