Strictly Money Limited, ett Londonbaserat Wealthtech-företag i tidigt stadium, kommer att lansera sina innovativa betalkortsprodukter och tjänster senare under 2024. Företaget strävar efter att utveckla varumärkeskännedom i Storbritannien, Irland och Skandinavien och säkra potentiella produktanvändare innan produktlansering.
Som en del av detta initiativ erbjuder företaget potentiella användare möjligheten att föranmäla dig för att få information om företaget och dess produkter och få 1 000 stamaktier i bolaget utan vederlag (till ett ungefärligt värde av £350 - £500).

Erbjudandet är utformat för att engagera potentiella användare och bygga en gemenskap runt kommande produkter och tjänster. Genom att föranmäla sig får individer inte bara tillgång till exklusiv information om företaget och dess erbjudanden men blir också aktieägare, och samordnar sina intressen med företagets framgångar.

Strictly Money försöker aktivt få kontakt med förmögna investerare, HNWI:er (high net worth-individer), entreprenörer, aktiva pensionärer och de som strävar efter att bygga välstånd. Företagets vision och innovativa tillvägagångssätt har redan fått uppmärksamhet, och det är redo att göra ett betydande avtryck inom fintech-sektorn.

Läs mer om Strictly Moneys erbjudande om förhandsregistrering och få 1 000 aktier i Strictly Money (gratis i FinansTid.) Läs artikeln här.

VD Will Povey säger:
"Vi är glada över att introducera våra banbrytande betalkortsprodukter och tjänster för marknaden. Genom att erbjuda förhandsregistrering och gratisandelar strävar vi efter att engagera potentiella användare och bygga en gemenskap kring vårt varumärke."

Om Strictly Money
Londonbaserade Strictly Money utarbetar nya och innovativa lösningar inom betalnings- och förmögenhetsförvaltning. Senare i år kommer Strictly Money att lansera sina första betalkortsprodukter på den svenska och brittiska marknaden. Ledningen förbereder för att Bolaget ska lämna in en ansökan om att noteras på den brittiska börsen, med korsnoteringar till Stockholm och Frankfurt. http://www.strictly-money.com
 
Kontakt:
Dan Vikman
Investor Relations-kontakt
E-post: ir@getstrictlymoney.com