Lunchföreläsningen är uppdelad i tre block:
● Står du inför en första kapitalanskaffning eller befinner sig ditt företag i en tillväxtfas och är i behov av ytterligare kapitaltillskott? Söker du en kompetent investerare med rätt branschkontakter eller är du intresserad av en börslistning eller annan exponering för att bygga upp företagets renommé och track record? Onoterat ger stöd till företag i samtliga skeden och har utvecklat en affärsprocess som hjälper dig att utvecklas längs vägens gång. Onoterats internationella nätverk ger dig rätt kontakter vid rätt tillfälle.
● NGM har inlett arbetet med att bygga upp ett kraftfullt nätverk av kvalificerade rådgivare som kommer att kunna erbjuda sina företagskunder en möjlighet att påbörja ett företags börsresa på NGM:s nyöppnade förmarknad som fått namnet Nordic Pre Market och även följa bolaget som Mentor när en listning på Nordic MTF blir aktuell.
Genom samspelet mellan NGM Börsen och rådgivarnätverket kan många fördelar uppnås för alla parter både avseende tillgång till NGM Börsens investerarnätverk och att marknaden får mer förberedda och välkända bolag när aktierna listas eller börsnoteras.
● Information om http://www.tradearmy.com som bland annat öppnar möjligheter för företag inom handelskammarens internationella nätverk att hitta varandra och skapa affärsmöjligheter. Detta ger Handelskammaren en särställning vid utvecklingen av B2B tjänster. Företagen som kommer på lunchen kommer att erbjudas gratis medverkan.

Datum, tid och plats:
Gävle 21 februari kl.11.30 - kl.13.00
Lokal: Hotell Winn
Pris: 300 kronor för icke medlemmar, medlemmar kostnadsfritt
Anmälan till aktiviteter@mhk.cci.se senast den 18 februari
Välkommen!