Förvärven innehåller varumärket Sigtuna Deli med produktion av tunnbrödschips och surdegskex samt Fine Foods med produkten Crumbles med Västerbottensost®, Twists och Pepparkakscrumbles.

– Sigtuna Delikatesser och Fine Foods är två välskötta företag med en känsla för kvalitet och effektivitet inom produktion/försäljning, säger Ola Eklund, ägare och grundare av Food Alliance. Vi är imponerade av bolagens utveckling och vi ser stora möjligheter att växa företagen via produktutveckling, nya produkter samt på nya marknader.

Food Alliance tar en aktiv roll genom att erbjuda expertis och resurser för att förbättra operativa processer, produktutveckling och utforska nya marknader - med vision att forma matindustrins framtid genom partnerskap och samarbete.

För mer information och förfrågningar, vänligen kontakta:
Ola Eklund
070 932 93 94
ola.eklund@foodalliance.se

Om Food Alliance
Förvärvar, bygger och utvecklar matföretag med målet att skapa en grupp av matföretag som tillsammans är starka. Vår ambition är att skapa en allians med flera företag som kan växa tillsammans och på sikt öka antalet synergieffekter och på så sätt skapa en stark koncern där vi stöttar varandra och levererar bra mat!  www.foodalliance.se