Det där med investeringar, det kittlar dig. Antingen är du erfaren i branschen, köper och säljer aktier , värdepapper eller fastigheter. Eller så har du en stark önskan att göra det. En del av er kanske bara är ute efter en förändring.
Investeringar låter riskfyllt och det kan vara så. Tänk vilken känsla efter att ha överkommit rädslan.
Ett litet barn tar risken att ställa sig upp på två ben, faller många gånger, och ända är det värt risken.

Alla framgångsrika människor har riskerat och misslyckats. Sedan har de rest sig och gjort ännu bättre resultat. En hemlighet är att de gör det tillsammans med andra.

Du kanske gick med föresatsen att du skulle göra allt själv. TEAM, Tillsammans Erhåller Alla Mer.
Jag träffade mitt team förra veckan och vi gjorde en övning. Var och en skulle komma på saker att göra med ett gem. Vi hade två minuter på oss. En del kom på sex saker, andra tio saker. Nästa övning var att gå ihop i grupper på tre personer och tänka på saker att göra med ett gem. Vi hade två minuter på oss. Nu kom vi i gruppen på ytterligare tio saker utöver de vi redan hade!

Team levererar mer. Team kan åstadkomma mycket större. Inom den finansiella sfären kallas det hävstångseffekt. I teamet utbyter vi tips och erfarenheter. Dessutom händer något alldeles extra. Precis som om våra hjärnvågor länkades samman, så fick vi nya resultat.

Idén med Team eller hjärntrust är gammal. Är du sugen på att göra investeringar? Det kan vara en investering i dig själv i form av kunskap eller rätt sällskap. Det kan också vara dina pengar som vill prestera mer än de gör på sparkontot. Det är läge att söka upp likasinnade. Det är hög tid att titta på alternativ och det är dags att förena de som verkligen vill göra skillnad i sin plånbok, sin umgängeskrets och sin framtid.