– Dels då vi står inför ett stundande 20-års jubileum som ger oss både inspiration och kraft att fortsätta utvecklas, berättar Pilar Matta, lic. PT & Verksamhetsansvarig. I samband med detta bygger vi ut våra centralt belägna lokaler, från tidigare 800 kvm med ytterligare 202 kvm, för att kunna erbjuda ett helt nytt integrerat gymkoncept.

Vi startar även bolaget, Zen Zen AB, där Pilar Matta, 27 år ung och entreprenörsdriven dansinstruktör kommer att leda verksamheten framåt. Bolagiseringen är ett led i att kunna erbjuda en mer långsiktig och hållbar verksamhet.

Sedan starten 1994 då Zen Zen presenterade de latinamerikanska danserna och rytmerna i Gävle har tusentals människor upplevt energin, hettan och passionen. Känt den underbara glädjen att hitta sig själv och stråla med sin kropp i dans och harmoni med musiken. Zen Zens ambition har alltid varit att deltagarna ska känna sig som en del i en gemenskap av värme och energi genom dans och musik. Vår resa från starten, då inte många var bekanta med vår dans och våra rytmer, har lett till att vi lyckats etablera både Zen Zen som varumärke och bidragit till Gävles danskultur med nya influenser. Och utvecklingen har inte stannat av. Vi erbjuder klasser i en rad olika populära dans- och träningsformer som exempelvis Zumba.
- Jag hade aldrig trott att om någon frågade mig för 20 år sedan när jag var ett litet barn att jag skulle driva en dans- och fitnesscenter och nu även vara VD för nystartade bolaget Zen Zen AB. Man måste vara ödmjuk gentemot sin uppgift, hela tiden försöka vara lyhörd gentemot sina medlemmar och våga utveckla verksamheten, samtidigt är det något som jag verkligen brinner för. Att inte bara kunna göra något större för dansen utan också driva den kreativa utvecklingen framåt är min passion i livet, jag vill gärna skapa nya former av möten och upplevelser, berättar Pilar Matta.
Med denna expansion ser vi att vi tar dansen som friskvård till en helt ny nivå där deltagarna kan träna hela kroppen för att få maximal utdelning. Vi kommer att kunna erbjuda både personlig träning och gruppträning utöver den egna individuella träningen. Det blir ett komplett gym med en konditions- och maskinpark och en frivikts avdelning.

- Vi har låtit våra medlemmar få vara med att utveckla såväl innehåll som utformning av det nya integrerade gymmet. För att komma till oss behöver man inte nödvändigtvis dansa, fler kommer att få möjligheten till en större upplevelse på ett och samma ställe. Idag är merparten kvinnor som kommer hit, vilket kommer kunna bli mer blandat framöver. Zen Zen vill erbjuda ett ställe dit man kan komma vare sig det handlar om dans och att hålla sig i form eller att träna sin kropp. Vi blir mer flexibla i våra erbjudanden utan att tappa vårt ursprung och historia. Nu kommer man även att kunna ta med sin andra hälft som kan gymma under tiden man själv kör ett träningspass, eller varför inte både och, berättar Pilar Matta.

Korta fakta:
Zen Zen grundades och drevs tidigare av Carmen och Carlos Matta. Zen Zen är idag ett av landets ledande centrum för Zumba och drivs idag av Pilar Matta, 27 år. Hon är en av de första Zumbainstruktörerna i Sverige, en av världen snabbast växande dans- och fitnessformer.

Vi hoppas ni finner vår historia och nuläge intressant och vi vill gärna berätta mer om vår verksamhet och vad som händer. Vi kan även erbjuda er ett danspass för att ta del av vår verksamhet mer fysiskt, om ni är intresserade.
Trevlig fortsatt dag!
För mer information kontakta:
Pilar Matta

Zen Zen AB
026-65 29 44
073-639 02 65
info@zenzen.nu <x-msg://357/info@zenzen.nu>
http://www.zenzen.nu <http://www.zenzen.nu>