Genom det nya formatet uppstår flera fördelar som vi är övertygade om att både du som läsare och våra annonsörer uppskattar.

Formatet - med storlek som en allt vanligare läsplatta fungerar Gestrike Magasinet nu som en kommunikationsplattform där du som läsare finner massor av intressant information som nyheter, erbjudanden, evenemang och videos från våra samarbetpartners liksom att du själv enklare än någonsin kan publicera både artiklar och evenemang på nättidningen.

Billigaste annonserna - Genom det nya formatet erbjuds Sveriges sannolikt lägsta annonspriser baserat på upplagan. Som samarbetspartner når ni 100.000 invånare med en halvsida för 5000:-. Vill ni ha en mindre annons når ni lika många för under tusen kronor. Ännu lägre med samarbetsavtal!

Ännu större upplaga - den utökas nu till hela 54.000 exemplar och delas nu även ut till fler hotell, restauranger, caféer så att du som läsare och besökare i regionen lätt skall finna en guide till allt som händer i vår region. Dessutom blir det flera stornummer i hela 85.000 exemplar. Vår, sommar, höst- och vinterumret kommer alltså att bli något alldeles extra med mer än 150.000 läsare.

Era nyheter - privatpersoner och föreningar publicerar nyheter och evenemang till Kalendern kostnadsfritt. Företag erbjuder vi ett nytt IT-paket där ni kan publicerar både nyheter, erbjudanden, evenemang och videos.

Gratis - Gestrike Magasinet tappar inga prenumeranter eftersom det delas ut gratis till alla läsare. Dessutom finns allt material på nätet - även det helt gratis. Det gäller både det senaste numret liksom utgåvor sedan flera år tillbaka. Vad får vi läsa om er i nästa utgåva?
Trevlig läsning och på glatt återseende

Joe Formgren
Gestrike Magasinet
http://www.gestrikemagasinet.se