Vad tycker du är viktigast att tänka på när man inreder sitt hem?
– Jag tycker det är absolut viktigast att man väljer färger och saker som skapar en atmosfär man känner sig hemma och bekväm i. Jag tycker också det är viktigt att välja saker som är lätta att byta ut. Hur nöjd man än är tröttnar man efter ett tag och då är det bra att välja en utmärkande färg på sådana saker som kuddar, krukor och gardiner istället för kanske soffa och väggar som är svårare att byta ut.

Vilken är den populäraste trenden/tjänsten/varan hos er den här hösten?
– Hösttrender inom inredning är ganska återkommande år efter år. Precis som flera år tillbaka är färgkombinationen lila, gammelrosa, vitt och beige ett vinnande koncept. Det är väldigt mycket vitt och chabby chic i butikerna även denna höst, en älskad trend vi inte verkar tröttna på. Något klassiskt men ändock mycket fint är hjärtan och hjärtmotiv i alla dess former. Detta ser man mycket av i höstens inredning både som solitärer och motiv. Det är nog den varugrupp vi sålt mest av hittills i höst, krukor med hjärtan, olika typer av dekorationshjärtan och hjärtan med budskap på säljer vi väldigt mycket av.

Vilket är ditt bästa inredningstips?
– Våga satsa på väggar, golv och tak! Lite återkoppling till den första frågan. Jag tycker det är jätteviktigt att verkligen känna sig nöjd med sådana grova saker annars får man inte samma känsla när man ska inreda resten av rummet. En personlig favorit är vit bröstpanel. Det ger en ombonande känsla och är absolut tidlöst. Det råkar dessutom passa fantastiskt bra i stilen till den vita chabby chic stilen som fortfarande är så populär. Det går heller inte lika mycket tapet eller färg för att ändra om ovanför panelen. Då kan man ha det lyxigt och ändra om oftare utan att bli ruinerad på både tid och pengar!

Har du som läsare några tips och råd eller nyheter från er verksamhet så publicera dem gärna direkt på http://www.gestrikemagasinet.se
eller på nyhetstjänsten http://www.svenskpress.se