Människan är förhoppningsvis något större och för mer än sin plånbok, lyssnar man på framförallt moderater och socialdemokrater i valdebatten så tycks det inte vara fallet.
Befolkningspartiet har en hel del tankar och idéer kring detta tema. Vilket samhälle vill vi se/ha i det längre perspektivet.
En viktig punkt på Befolkningspartiets agenda är att införa ämnet "Etik & moral" på skolschemat, i detta ämne skall det ingå ett stort, omfattande avsnitt benämnt "Mobbing dess orsaker och konsekvenser". När det gäller den ständigt aktuella ungdomsbrottsligheten har vi en text som beskriver hur vi ser på denna problematik (finns under fliken ungdomsbrottslighet).
Det är ett anständighetskrav för ett rikt land att avsätta minimum en procent av BNP i bistånd (läs mer under fliken "Bistånd").
Utan en fungerande miljö som vi kan överleva i så blir alla andra frågor ointressanta läs BP:s text "Ekologi och livets principer" (finns under fliken "Miljö).
Migration denna problematik är ständigt aktuell läs gärna BP:s text "Migraton" (ni som tänkt rösta på SD läs denna text och tänk till en gång till).
Krig är inget som gagnar oss BP har en text med rubriken "Världens Förenade Stater (finns under fliken "Utrikespolitik) där det finns en del konkreta förslag på hur man skulle kunna ta tag i denna för mänskligheten så avgörande fråga.
Vi bjuder in de väljare som delar våra visioner om ett mer humant och empatiskt samhälle att hjälpa oss att bygga detta samhälle. Lycka till på söndag den 19:e september ert val kan göra en enorm skillnad.