Utvecklingscentra är en verksamhet inom Gävle kommun, Utbildning och Arbete Utvecklingscentra ger människor i Gävle som står utanför arbetsmarknaden förutsättningar att kunna ta ett arbete eller börja en utbildning. Dessutom bedriver vi gymnasieinriktningen Yrkesintroduktion, i samarbete med Polhemsskolan i Gävle.
För att uppnå vårt goda resultat har vi ett spektrum av metoder som vi arbetar med. Arbetsmarknadscoaching, NLP och situationsanpassat ledarskap för att nämna några.

– En framgångsfaktor i vårt uppdrag för att skapa resultat är kontakter och goda relationer till näringslivets aktörer. Det är här vi till stor del gör resultat och når våra mål. Därför är också vårt syfte med att vara medlem i Effect + just tillgången till ett smörgåsbord av företagare och arbetsgivare. Där vi genom nätverket kan skapa kontakter och sätta arbetsmarknadsfrågorna på kartan, i ett för oss nytt forum, och kanske bidra till att utbud möter efterfrågan i arbetskraften. Självklart ser vi också fram emot föreläsningar, utbildningar och andra utvecklande möten i nätverkets regi, hälsar Malin Olsson med personal.

Affärsnätverket effect plus+ satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar grunden.
Närmast: "Vinna eller försvinna Gävle…Borg - resan fortsätter":
http://www.effectmagasinet.se/articles/view/effectfull-eftermiddag-how-the-best-think-for-succes1


Som medlem har du exklusiv tillgång till vår hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna. Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till. Har du egna event så kan ni naturligtvis bjuda in alla medlemmar själv eller i vissa fall kan vi göra ett samarrangemang.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se