Jacob Lundvik är en ung filmmakare från Gävle som startat företaget Long Road Film Production, som arbetar med allt från dokumentärer till reklamfilm.

Jacob har gått på Kulturamas filmskola i Stockholm samt läst filmvetenskap på Högskolan i Gävle. Long Road Filmproduction erbjuder skräddarsydda filmproduktioner med målsättningen att bl a sätta ett personligt avtryck för företaget avseende informationen. Jacob omger sig med ett nätverk med duktiga samarbetspartners, bland andra journalisten Bengt Lönnberg och ljudteknikern Jonas Strömberg. Han samarbetar också med 3D-grafiker, animatörer, musikproducenter m fl för att få bästa resultat. Det gäller att ha bra koll på teknikutvecklingen inom filmbranschen!

Bra exempel på Jacob Lundviks produktion är de informationsfilmer han producerat för både Gävle Hamn och Gävle Containerterminal. Filmerna riktar sig i första hand till dem som sysslar med godshantering – runt hela världen! På Gävle Hamns hemsida kan man se två av filmerna: http://www.gavle-port.se/filmer

Varje film skräddarsys för det aktuella behovet med utgångspunkt från målgrupp, budskap mm. Bland kunderna finns både stora och små företag men också offentliga organisationer. Det skall bli intressant att följa Jacob Lundviks filmkarriär!

Mer info: Jacob Lundvik 073-528 96 38 jacob@longroadfilm.com