I novembernumret av Företagsbladet som utkommer den 12 november belyser vi hur man kan göra arbetsplatsen säkrare och helst förekomma olyckor, stölder, datahaverier och annat elände.

Vi frågar regionens ledande aktörer om deras tips, råd och tankar kring detta. Ni har nu möjlighet att i samband med detta förstärka er marknadsföring till regionens alla företag. Vill ni synas i samband med detta tema och tillsammans med flera av regionens starkaste varumärken i kommande nummer av Företagsbladet så kontakta er Gestrike Media-kontakt eller ring 026-126 126 så snart som möjligt då manusstopp är den 25 oktober.

Företagsbladet är Gävleregionens affärsmagasin som i mer än 20 år har delats ut till alla företag. Företagsbladet delas ut till alla företag i hela Gästrikland och även till alla kontor i södra Hälsingland och Norduppland. Det är ett magasin i A4-format av hög kvalitet som delas ut 9 gånger per år. Annonspriserna är mycket kostnadseffektiva eftersom distributionen är till exakt rätt målgrupp - om ni vill nå regionens företag.

Magasin i A4-format samt dynamisk hemsida med användargenererat innehåll.
För mer information se: http://www.foretagsbladet.se
Kontakt: info () foretagsbladet.se