– Inom Telavox så värdesätter vi nätverkande högt, finns det ett företagsnätverk på orten så skall vi vara med, säger Mikael Moberg på Telavox. Detta är ett resultat av enbart goda erfarenheter från olika nätverk i landet. När vi dessutom kan täcka in i stort sett hela Sverige med geografisk närvaro och representation så ser vi detta som väldigt värdefullt.
Av den enkla anledningen så skall vi ju naturligtvis även vara medlem i Effect+ i Gävle med omnejd.

Om Telavox
Telavox är en telefonoperatör som hjälper företag att få ut maximalt av sin kommunikation genom en enkel, rolig och relevant helhetsupplevelse. Detta uppnår vi genom att själva utveckla en plattform för tjänster och stödsystem.

Telavox grundades år 2000 som en av Sveriges första IP-leverantörer. År 2003 fick Telavox operatörsstatus och har sedan dess haft en kraftfull expansion till Sveriges ledande leverantör av IP-telefoni. Bolaget har drygt 80 anställda med huvudkontor i Malmö. Omsättningen för 2012 uppgick till 111 MSEK. Med över 150.000företagsanvändare i molnet är Telavox störst i Sverige enligt Post- & telestyrelsens årliga rapport med hög tillväxt och mycket stabil och god lönsamhet.

Förutom egenägd infrastruktur i form av geografiskt spridda växelenheter är Telavox fullvärdig svensk operatör samt virtuell mobil operatör i Telias mobilnät.

Telavox har av Dagens Industri för fjärde året i rad utsetts till Gasellföretag. Deloitte har 2011 och 2012 utsett Telavox till ett av de 500 snabbast växande teknikföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA) och i Sverige är Telavox det 28:e snabbast växande företaget.


Till Samtliga Medlemmar inom Effect+.
I egenskap av medlem så erbjuds du/ni en helt kostnadsfri konsultation gällande ert företags kommunikation och telefoni. I de fall som vi på Telavox tillsammans med kund finner ett samarbete så erhåller kund 10-15% reducering på ordinarie priser avseende Tjänster och Produkter i molnet för kommunikation.
Kom ihåg, Telefoni skall var Enkel Rolig och Relevant. Enkel och Rolig blir den när den är användarvänlig och kostnadseffektiv, Relevant när den är helt och fullt anpassad utifrån er verksamhet och behov.


Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se