– Telavox AB tror på nätverkande eftersom det har betytt mycket för oss i dom större städerna. Efter mitt möte med Nalle Rydstrand om effect plus+ så kändes det självklart för mig att satsa på ett medlemskap.


– Det vi kan erbjuda kunden är en marknadens mest kompletta kommunikationsplattform för säker mobil och fast telefoni, integrerade kalendrar, hänvisnings- och meddelande-
tjänster, chat, SMS, integrerad telekonferens och
videomöten. Avancerade telefonist- och callcenterfunk¬tioner med geopositionering och VIP-kundshantering,
fullständig presence, samtalsinspelning, talstyrning, statistik och mycket mer.

Fördelarna är många – framförallt ökad effektivitet och kostnadsbesparingar. Telavox är en fristående operatör i Telias prisvinnande mobilnät. Enkelhet och användarvänlighet är våra ledord. Ni hyr och betalar endast för de anknytningar, tjänster och växelfunktioner ni för tillfället är i behov av och kan flexibelt utöka och förändra i takt med att organisationen växer. Telavox tar helhetsansvar och är din enda kontakt.

För kunder med kundplacerade telefonväxlar erbjuder Telavox SIP-baserade trafik- och operatörstjänster, till exempel mobila anknytningar, även om er egen växel inte har stöd för detta.
Som operatör erbjuder Telavox telefonnummer ur Sveriges alla 264 riktnummerområden, nationella num¬mer och företagsunika alfanummer liksom utländska telefonnummer i ett 50-tal länder. Hos Telavox får ditt företag alltid högsta möjliga driftsäkerhet. Vår drift- och övervakningscentral är öppen dygnet runt, årets alla dagar.

Telavox är marknadsledande med över 30% av marknaden och har snart redan hundratusen aktiva användare. Styrkan i Telavox erbjudande är en stark paketering som ger företag och organisationer en nyckelfärdig kommunikationslösning som enkelt anpassas till organisationens aktuella behov, som aldrig blir omodern och som är flexibel nog att möta framtidens behov.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se