Learning Center är ett utbildningsföretag med rötterna i Sandvikkoncernen och med denna som en dominerande kund. Utbildningar erbjuds inom ett brett spektrum Ledarskap, IT, språk, truck & kran, arbetsmiljö, osv. Det finns även en framstående grupp för utveckling av Digitala produktioner inom verksamheten.
Teknikutbildarna i Norden AB, som nu förvärvat Learning Center, har under de senaste åren vuxit från 2 till 20 anställda och är sedan 2011 även Gasellföretag, en utmärkelse som tidningen Dagens Industri ger företag med hög tillväxt och ekonomi i balans. Teknikutbildarna arbetar främst inom el, energi och underhåll och är nordens ledande utbildare av elektriker med uppemot 500 nyutexaminerade elektriker/år. Inriktningen är i övrigt flexibelt lärande där olika typer att utbildning kombineras för att ge bästa resultat med minsta insats.

- Vi är glada att vi fick ta över all duktig personal med visioner och spännande verksamhet. Vi kommer att anstränga oss hårt för att bli ännu bättre och mer lyhörda för kundernas önskemål. Vi har gjort en utfästelse att vara en kostnadseffektiv lösning till kunder med krav på hög kvalitet. Vi kommer att satsa hårt på att vidareutveckla våra administrativa verktyg och processer för att nå detta.

– Teknikutbildarna har redan många kunder i regionen. Tillsammans med Learning Center kommer vi att erbjuda ännu bättre närvaro och ett avsevärt utökat utbud, säger Lennart Bölin, VD för Teknikutbildarna.
http://www.teknikutbildarna.se

Affärsnätverket effect plus+ satsar varje år på några få, egna större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshops samt resor kombinerade med gemensamt arbete bildar grunden. Dessutom ett antal medlemsevent under året.
Närmast: "Vinna eller försvinna Gävle…Borg - resan fortsätter":
http://www.effectmagasinet.se/articles/view/effectfull-eftermiddag-how-the-best-think-for-succes1

Som medlem har du exklusiv tillgång till vår hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Där kan du marknadsföra egna aktiviteter, rabatter, events och specialerbjudanden - direkt ut till medlemmarna. Informationen som publiceras där kommer även ut på veckobrevet. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
samt http://www.effectmagasinet.se