Intresset var enormt när Tidermans öppnade sin nya depå i Borlänge den 6 maj. Ca 450 personer kom till platsen, de flesta från bygg- och anläggningsbranschen. Ett tjugotal leverantörer fanns också på plats för att visa nyheter inom respektive område. Verksamhetschefen Anders Lundberg var överväldigad.
– Ja det är jätteroligt att så många kommit hit! Det bevisar ju verkligen att det finns en marknad här och vi ser fram emot gott samarbete med många nya kunder, sa Anders.

Företaget är redan etablerat i Gästrikland och Dalarna med huvudkontor i Gävle och depåer i Falun, Rättvik och Mora och väljer alltså, trots en uttalad finanskris, att expandera med ytterligare en depå i Borlänge.

– Borlänge är en expansiv ort och det är många pågående och planerade byggnationer de närmaste åren. Det finns därför en marknad som efterfrågar våra tjänster, säger Micke Persson, en av tre delägare i Tidermans Hyrmaskiner i Gävle AB.

Depån ligger på Hantverkargatan 16 i Södra Backa. Området ligger endast några minuters gångväg från buss- och järnvägsstation och har bra skyltläge mot riks 70. Närmaste grannar är Dahls, EVS, Ringup och Barnens Hus.

Kontakta Anders Lundberg för mer information,
023-167 00, 070-555 50 22 eller anders.lundberg@tidermans.com eller Micke Persson, 026-66 4511, 070-895 17 41 eller micke.persson@tidermans.com.
Hemsida: http://www.tidermans.com