- Det har kommit massor av folk under hela semestern för att titta på mina tavlor och inte minst målningen "Tillgivenhet", hyllningen till Victorias och Daniels kärlekssaga, berättar Tony. Det har varit ungefär lika delar från Ockelbo, Gästrikland samt från hela landet, men även en hel del utländska gäster.
- Faktum är att det varit så många besökare att jag inte ännu hunnit med att måla så mycket på själva tavlan utan mest fått berätta om sagan, kompositionen och relatera till den kolteckning som är förstudien till målningen.

- Nu när semestrarna är över har jag kunnat sätta igång på allvar med själva oljemålningen. Jag kommer att göra en signerad, numrerad grafisk serie av målningen och många har redan tecknat sitt intresse för den. Min dröm är att kunna få skänka tavlan till Daniel och Victoria som bröllopsgåva. Detta är ju bara möjligt om intresset är tillräckligt stort från både företag och privatpersoner att investera i serien. Därmed skulle ju gåvan inte bara bli från mig utan även från dem som gör det möjligt. Bara ramen kan kosta upp till 50.000 kronor och jag viker själv nästan ett arbetsår för att försöka göra mitt livs verk.