- Det är kanonkul med responsen, hälsar Johan. Gruppen är i princip fulltecknad men det går nog att ta in 2-3 stycken till så blir vi ett helt fantastiskt gäng. Dessutom kan man spara 4 000 kr och tjäna ännu mer genom att gå just den här utbildningen, hälsar Johan som den säljare han är. Jag höjer priset till 13 900 kr per person från och med i höst.

Johan Dahl är coach, föreläsare och konsult från Gävle inom försäljning, professionell och personlig utveckling garanterar nämligen resultat och kommer under våren att genomföra sina uppskattade 2-dagarsutbildningar i både Stockholm och Göteborg. Nu har turen kommit även till Gävle, närmare bestämt i de nygamla utbildnings- och möteslokalen Templet på Muréngatan 14 i Gävle den 16-17 maj.

- Det skall bli kanonkul att få genomföra den här utbildningen på hemmaplan, berättar Johan som har varit på turné och förfinat konceptet under ett par år.
- Mål, motivation och medel. Det är tre ord som genomsyrar min verksamhet, ja hela mitt liv faktiskt. Jag är nämligen helt övertygad om att de områdena är centrala oavsett om vi talar om att utveckla ett företag, utforma sin egen tillvaro och sitt välbefinnande, genomföra ett förändringsarbete eller att vinna sportsliga framgångar. Som sälj- och affärscoach har jag sett att mål, motivation och medel avgör vilka resultat som skapas och även hur det går till att nå resultaten. En del människor kliver upp ur sängen bara för att de inte dött under natten - andra skuttar upp fyllda med glädje, lust och energi.

- Vad är det då som gör skillnaden? Ja, med tvådagarsutbildningen "11 steg för ökad försäljning" tränar vi de kritiska stegen i säljprocessen. Utbildningen innehåller både inspiration, motivation, utveckling och individuell coaching. Därefter följer jag upp med 10 veckors individuellt anpassad handlingsplan (semesterveckor undantagna) där varje vecka innehåller övningar inom ett fokusområde som t.ex. boka kundbesök, skapa en bättre säljpresentation etc. inklusive avstämning efter veckans slut.
Dessutom ger det erfarenhetsutbyte med likasinnade och en hel massa kul ingår också, hälsar Johan.

För mer information om Johan och anmälan till utbildningen se: http://www.jdu.se
johan@jdu.se, 0709-10 43 00
För mer information om Templet se: http://www.mediatemplet.se