Både Leena och Bengt-Göran flyttar sina verksamheter till Stora Vall och de ser möjligheter att kunna samordna de tre företagen.
- Vi kommer att fortsätta med de aktiviteter som redan finns som bröllop, konferenser, minnesstunder, afternoon tea mm, säger Bengt-Göran Wikström. Vår vision är att utveckla fler aktiviteter så att Stora Vall blir ett levande område hela året.
Wikströms Ryggmottagning erbjuder kiropraktik kombinerat med sjukgymnastik och behandling av idrottsskador. Spela Roll arbetar med mental träning, coachning, föreläsningar och massage.
- Vi kommer att utveckla Stora Vall med inriktning mot ett ”Tankens Hus”, säger Leena Bergander. Till exempel skall man kunna äta frukost eller fika efter en promenad på Hälsans Stig, gympapass på gräsmattan eller få coachning i golf inför träningen på den driving range som finns i närheten.
Leena och Bengt-Göran är initiativtagare till Tankens Dag, vilket borgar för att det finns många idéer som kan appliceras på Stora Vall! Det finns också plats för fler företag, som passar in på konceptet, men inget är klart ännu.
Den sista april är det dags för levande musik på Stora Vall när The Ron-Dells skall spela sina rockcovers, från ELO till Queen eller andra favoriter