– Vi har valt att gå med i effect för att stärka våra förutsättningar till ett brett nätverk med olika brancher som kan befrämja varandra, berättar Anette Svedinger. Vi tror på att vi kan bli starkare tillsammans och att vi kan bidra till att skapa mötesplatser för andra effectmedlemmar i Söders Källa.

Söders Källa har som målsättning att erbjuda mötes-konferens och föreläsningslokaler för många olika ändamål. Våra egna arrangemang strävar främst till att ge våra besökare chansen till bättre hälsa såväl psykiskt som fysiskt. Med vår proffessionella personal kan vi erbjuda gruppträning och personlig träning. I nuläget har vi åtta olika träningsformer och fyra olika yogaformer så att alla skall få chansen att hitta en aktivitet som stärker deras välbefinnande. Vi planerar även för ett hälsocaf´e i våra lokaler vid Södermalmstorg och kan erbjuda olika sorters behandlingar.

Maila oss på info@soderskalla.se vid eventuella frågor.

Mer information på: http://www.soderskalla.se


Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se