Alla som bor här uppe i norden har en ständig längtan att sitta ute och äta, ta en kaffe och umgås med goda vänner. Och det kan man göra här på Söders Deli. Det är fantastiskt roligt att äntligen få flytta ut stolar och bord se folk sitta i solskenet med en latte, en foccacia eller äta något gott från buffén.

Vår uteservering är inte stor, men den är härlig. Kommer det några regnstänk gör det inget eftersom trottoaren på den här sidan av Söderbacken har tak. Och blir det kallt är det bara att flytta in.

Vi har utvecklat konceptet på Söders Deli. Bland annat serverar vi en lunchbuffé där man bara betalar efter hur mycket man äter. Vikten bestämmer priset. Det var under ett besök i New York, där det fanns många deli- och cafébutiker där man köpte hem mat eller åt i caféet och betalade efter vikt, som vi bestämde oss för att prova detta. Och det har verkligen blivit populärt!

Söders Deli är inte bara café med hämtmat och en populär lunchbuffé. Cateringen bara växer!

Beställ catering till studentfesten! Vi står beredda nu när det närmar sig studenttider. För alla företag som vill göra något trevligt med sin personal före sommaren är praktiskt att beställa catering. Och vi har bra priser på våra cateringmenyer!

Det är bara att gå in på vår hemsida där man titta på några av våra menyförslag. Självklart kan man ringa till oss eller maila om man vill resonera lite om innehållet i sin catering.

Kom till charmiga Söders Deli. Här kan man sitta ute och mysa och äta en god lunch. Eller beställa catering för både stora och små kalas eller företagsträffar.

Välkomna!

Ninni Classon Ekroth
Mail: ninni@sodersdeli.se
Hemsida: http://www.sodersdeli.se