Jonas Jäderberg och Anders Levander har också byggt ut kapaciteten för sina matlagningskurser med en särskild köksö. Här finns plats för företag som jobbar med team-building, kompisgäng som vill lära sig att laga mat etc. Det har också blivit populärt att ordna matlagningskurs i samband med möhippor och svensexor!
Man har alltid plats för grupper på 15 – 20 personer men det finns också möjligheter för större grupper när man håller till i tillagningsköket. Man kan också dela upp sig så att en grupp lagar mat samtidigt som övriga har vinprovning, kaffeprovning eller chockladprovning etc.
Matlagningskurser är ett trevligt sätt att utveckla samarbetet i en grupp. Ofta får man en ny roll i gruppen och det är inte alltid som chefen är bäst på att laga mat! Matlagningskurserna handlar också om att visa att det inte är så krångligt att laga till en exklusiv trerätters middag!
I butiken planerar man också att sälja egen olivolja, vinäger mm samt speciella köksredskap.