Vi på Scandic ser effect plus+ som ett jätte bra nätverk att träffa nya samarbetspartners och kunder. Det är också ett bra forum för att marknadsföra vår verksamhet och de event som händer hos oss.
Sist men inte minst så vill vi vara med och utveckla vår region
säger Karin Lundman, General Manager Scandic Gävle Väst.

Scandic CH och Scandic Väst ingår i Scandic koncernen och vi har ett ändamål - att du ska trivas.

Hellre trevligt än flott, det har vi alltid tyckt. När du går ut genom entrédörren på något av våra närmare 160 Scandichotell vill vi att du ska bära med dig känslan av att du blivit ovanligt vänligt bemött.

Vi vill att du ska vara riktigt avslappnad och känna dig nästan som bland vänner när du är hos oss. Det gäller oavsett om du tagit med familjen på en mysig weekend, varit på konferens med jobbet, eller bara gått förbi och köpt något gott i vår shop som håller öppet dygnet runt.

I vår värld ska miljön hålla länge. Trivsel omfattar så klart även miljön. Som Nordens mest hållbara hotellkedja vill vi att alla ska må bra, ekorrar som börshajar. Om vi namngav alla miljöutmärkelser skulle det trötta ut dig, vilket inte går ihop med att vi vill ge dig energi. Därför nöjer vi oss med att nämna att våra hotell serverar ekologisk frukost, att all vår el kommer från vind och vatten samt att vi exempelvis följer WWF:s rekommendationer för fisk i våra restauranger.

Oavsett om det handlar om affärsutveckling eller om du häller upp ett glas vatten har vi tänkt till ordentligt. Vårt mål är att du ska trivas.


Vi är Nordens ledande hotellkedja med omkring 160 hotell i åtta länder och har ungefär 7 500 medarbetare.
Scandic grundades 1963 i Laxå. Det första hotellet döptes till Esso Motorhotell.
80 % av våra hotell i Norden är certifierade med miljömärket Svanen. Våra svenska hotell har KRAV-certifierad frukost och vi köper vattenkraftsel till våra hotell i Norden.
I år fyller vi 50 år!


Om effect plus+:
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se