4Sign fick nyligen i uppdrag av Magnus Hansson på JO Sport att uppdatera profilen på ett flertal hjälpredskap som de använder till sin försäljning av skidor.

– Med dessa "plankor" kan vi mäta var bindningarna ska monteras för att få ut optimal balans och känsla när man åker skidor, berättar Magnus Hansson. Då vi inför detta år fått Rossignol till vårt stall så vill vi även profilera märket så mycket vi kan.

Dekoren printas och skyddas sedan med ett tjockt och slitstarkt laminat, allt för att få en hållbar profilering som ska synas länge.

4Sign är Nordens största entreprenörkedja av omprofileringar. De levererar kompletta tjänster för omprofileringar och entreprenader i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Genom utveckling och samverkan med kunder, leverantörer och andra aktörer bidrar de med effektiva, smidiga och synbara omprofileringar. Företaget har cirka 200 medarbetare runt om i Sverige och Norge med kompetens inom skylt-, dekor- och profilproduktion.

4Sign i Gävle har sedan 1987 tillverkat och levererat fordonsdekor, skyltar, roll-up, mäss-material, banderoller och solfilmsmontage till nöjda kunder i Gävle kommun och närliggande områden.

För mer information se: http://www.gavle.4sign.se
eller ring: 026-123940