I samband med att Infranord vill stärka sitt varumärke i Skandinavien så har man sökt en leverantör som kan erbjuda en totallösning med helhetsansvar.
Infranords val föll på 4Sign som med bred erfarenhet och god kapacitet och därtill egna välutbildade aktörer på strategiskt placerade platser runt om i landet.

-Infranord behöver stärka sitt varumärke och synas i de sammanhang där vi verkar. Parallellt med detta utarbetar kommunikationsavdelningen en skyltpolicy där “skrytprojekten” skyltas på ett särskilt sätt
medan mindre projekt har en mer traditionell utformning, säger Ann Lindblad kommunikatör på Infranord.

3-åriga avtalet omfattar omloggning av ca 800 rälsburna arbetsfordon där profilen ska förbättras till en mer enhetlig och synbar Infranord profil. 4Sign ska även se till att profileringen på Infranords projektarbetsplatser runt om i Skandinavien utförs synbart och enhetligt allt för att stärka Infranords profil.

-Vi är väldigt glada att Infranord ser oss som en stark och effektiv leverantör för deras satsning på en enhetlig profilering, säger Robert Pettersson på 4Sign Gävle som skött anbudsförfarandet på 4Sign.

Avtalet omfattar även fordonsdekorer, fasadskyltar, flaggor, dekaler, vepor m.m.

För ytterligare information, kontakta:
Robert Pettersson, 4Sign Gävle, 026-123940

4Sign är Nordens största entreprenörkedja för omprofileringar. Vi levererar kompletta profileringstekniska tjänster och entreprenader i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Genom utveckling och samverkan med kunder, leverantörer och andra aktörer bidrar vi med effektiva, smidiga och synbara omprofileringar. 4Sign har cirka 200 medarbetare runt om i Sverige och Norge med kompetens inom skylt-, dekor- och profilproduktion.

4Sign Gävle har sedan 1987 tillverkat och levererat fordonsdekorer, skyltar, roll-up, mässmaterial, banderoller och solfilmsmontage till nöjda kunder i Gävle kommun och närliggande områden.
Se även http://www.gavle.4sign.se eller http://www.facebook.com/4SignGavle