Förmögen kan tolkas att vara besutten. Du besitter en massa saker som tolkas som rikedom. Det kan också tolkas att du har kunskapen att utföra vissa saker. Är du förmögen att göra dig rik? Du och jag har tusentals intryck varje dag som bygger vår databas. När du väljer dina intryck och siktar mot ett specifikt mål ökar chanserna avsevärt att du blir förmögen, det vill säga, att du har möjlighet att ta dig dit.
Det som oftast hindrar är våra begränsningar. Stopp på vägen som planterats av andra eller av dig själv som skydd. När den logiska hjärnan analyserar tar oftast förnuftet till orda, som beordrar trygghet i gamla hjulspår. Lita på din intuition, det som görs med hjärtat, och du kan tillåta dig att köra i diket ett tag. Det finns forskning som tyder på att hjärtat reagerar snabbare än hjärnan på intryck.
Vi kan också bli stoppad av vår egen omedvetenhet om vad som hindrar oss. Vi är rädda för misslyckande och är kanske ofta inblandad i andras affärer och problem. Många har också en benägenhet att döma andra. Livet ska vara lätt. Använd glädje i vardagen.
Bygg din förmögenhet tillsammans med andra. Ett team av likasinnade hjälper dig fylla igen dina gamla hjulspår. Be om hjälp när du behöver och ge till andra.