Störtlöjligt kanske någon illasinnad republikan tycker men faktum är att Daniel mer än dom allra flesta vet vad det innebär att kämpa hårt för att driva ett eget företag, liksom att känna glädjen när det fungerar och känslan av att ha lyckats infinner sig. Rollen som prins och äkta hälft till landets blivande drottning tillåter honom inte att driva sina gym vidare, däremot gör han onekligen en stor insats som förebild när han på turné tillsammans med sitt fantastiska nätverk av svenska superentreprenörer besöker landets skolor och berättar om nyttan och glädjen med att starta och driva företag.

Mer än hälften av studenterna kunde tänka sig att starta företag på en direkt fråga från prinsen. Det är lovande och behövs sannerligen när produktiva institutioner som Eriksson och Läkerolfabriken lägger ner och flyttar.
Nej, vi måste lyfta oss i kragen rejält för att få riktig skjuts på vår region. Det är enbart uppåt och framåt som gäller! Ett bra avstamp för detta blir på effect+dagen den 3 mars i Gävle Konserthus. Paolo Roberto, Charlie Söderberg, Cecilia To och Sveriges arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson som tillsammans med Ung Företagsamhet kommer att ge sin bild av hur vi kan gå en ljusare framtid till mötes.

Vi måste bli riktigt många stolta Gävlebor som vågar satsa för att uppfylla våra drömmar och därigenom skapa arbetstillfällen. I det här magasinet kan du läsa om tyngdlyftaren Anders Bergströms friska satsning på ett stort träningscenter på Alderholmen. Det behövs åtskilligt fler som vågar och vill investera. Vad tycker du är viktigt och behövs för vår framtid? Publicera och berätta direkt på vår hemsida
http://www.gestrikemagasinet.se

Det mesta av det bästa blir med i nästa nummer av Gestrike Magasinet - det stora vårnumret som delas ut till hela Gästrikland i hela 85.0000 exemplar den 23 mars.
Trevlig läsning så länge!

Joe Formgren med kollegor
Gestrike Magasinet
http://www.gestrikemagasinet.se