– Precis uppdrag är att vara våra kunders externa marknadsavdelning, berättar Joe Formgren på byrån. Våra företagsanpassade utbildningar och rådgivningar har blivit mycket uppskattade i och med att kommunikationsbruset har ökat så dramatiskt de senaste åren. Därför har vi nu tagit fram ett program med ett antal öppna utbildningar om totalt fyra heldagar som berör hela spektrat från varumärkesbygget, till marknadskommunikationen och internetmarknadsföring samt sociala medier. Utbildningarna passar såväl egna företagare som de med marknads- eller informationsansvar.
– Faktum är att eftersom en verksamhets kommunikationsarbete berör både ledning och styrelse så rabatterar vi priset rejält om fler än en person från varje verksamhet vill delta. I den bästa av världar så deltar ju både ägare, vd samt representer från marknad-, respektive försäljningsavdelning för att man skall få samma syn och kunskap när man sedan skall implementera nyvunna kunskaper i den egna organisationen och till marknaden, förklarar Joe.

Enskilda miniutbildningar eller heldagar
– Vi är övertygade om att morgondagens vinnare är de som blir lika bra på att kommunicera som de är på att producera och leverera, säger Sofia Fröjdman, Precis.
Utbildningarna genomförs heldagar med två miniutbildningar under förmiddagen samt ytterligare två under eftermiddagen. Lunch och fikapauser ingår. De som dock inte har tid att avsätta en hel- eller halvdag har möjlighet att välja enskilda miniutbildningar ur dagspassen som till exempel Varumärket, Sociala medier, Målgrupper och Pressreleaser. Formen är en kombination av föreläsning med praktiska exempel och workshop men också ett forum för utbyte av erfarenheter och frågeställningar.

Utbildningarna sker i Templet, Gävle där Precis även har sin arbetsplats. Det är fest-, konferens- och utbildningslokaler som ligger endast 300 meter från Centralstationen.


För mer information om utbildningarna och intresseanmälan:
http://www.facebook.com/precisreklam?sk=app_254996477890150


För mer information om Precis Reklam se: http://www.precisreklam.se