- När vi tittade igenom vårt tjänsteutbud så insåg vi att många företag och organisationer skulle ju i ett effektiv samarbete med oss kunna spara en hel del pengar. Genom att i stället för att försöka anställa någon som skall ta hand om marknadsfrågorna helt enkelt låta oss ta hand om de uppgifter som kräver goda kunskaper inom reklam och marknadsföring, eller ännu enklare specificerat - intern och extern kommunikation.

Precis har nu utvecklat ett serviceprogram där man kan erbjuda både marknadschef, marknadsassistent, originalare och styrelseförstärkning i kommunikationsfrågor till en bråkdel av lönekostnaden för en halvtidsanställd medarbetare.
- Genom att abonnera på Precis Serviceprogram får våra kunder en helhetslösning för effektiv marknadskommunikation där både rådgivning, coaching, presstjänst, originalarbete och webbuppdateringar i kombination med optimala mediainvesteringar ingår, berättar Joe.
Självklart måste man inte ta del av hela lösningen utan vi skräddarsyr lösningen utifrån kundens behov och anpassar den naturligtvis över tid.

Mer information här:
http://www.precisreklam.se/page.php?id=29