Han tog oss med till sin vardag där han varvar twitteruppdateringar, affärsstrategier, Instagraminlägg och uppkavlade armar i sina popuära restaurangkök. Han berättade på ett mycket personligt sätt om affärsnyttan med att vara aktiv i sociala medier och sade:
"Jag får bordsbokningar och en nära relation till gästerna genom mitt sätt att jobba med sociala medier. Jag är övertygad om att flera har blivit stammisar tack vare kontakten i sociala medier. Det ger direkta affärer. Jag lägger inte mer än 15 minuter om dagen och kan mäta insatsen i pengar, säger han."

Han ansåg att restaurangbranschen helt klart låg efter andra branscher och poängterade noga vikten av att vara personlig, men inte privat, samt att inte vara för "krängande" i sina kunskap.
På en direkt fråga om kollegan och Forsbackasonen Melker Andersson var han tydlig, men med glimten i ögat;
– Jag har ingen relation med Melker Andersson, men han är en mycket bra kock.

Morgonens frukostvärd var Gävle kommun, representerade av Maria Nässert och Maria Wallberg som berättade om den nya Gävlesymbolen i form av Bocken samt webbsidan VisitGavle.se Gästerna verkade trivas med den generösa hotellfrukosten och en föreläsare som så konkret delade med sig av användbara tips och råd. Nästa månadsmöte sker på Sandbacka Park.

För mer information se:
http://www.mixgavleborg.se
http://pontusfrithiof.com
http://www.visitgavle.se/sv