När jag har de där pengarna då kan jag gå den där utbildningen och bli bättre på att hantera min ekonomi.
Så börjar och slutar resonemanget hos många. Mentaliteten att först HA, sedan GÖRA, för att till slut VARA någon fungerar dåligt. Ungefär som att få värme från brasan innan du lagt på ved.

Efter att ha gjort och levt lika i många år förändrades allt efter en information att det går att förändra. Jag tog ett beslut på stående fot att jag skulle gå utbildningen! Jag saknade pengarna till den, naturligtvis, eftersom jag levt som jag gjorde, att vänta på den stora vinsten.

När beslutet var taget hände något. Inför kursstarten kom räkningen och jag hade helt plötsligt pengarna! Hur gick det till?

Jag hade börjat ställa frågan till mig själv: Hur ska jag få fram pengar till kursen? Jag agerade efter det och fick resultat. Mitt undermedvetna hade fått annan information än den jag hade matat in under alla år. Redan där hade min utbildning och resa till förändring börjat. Jag gick från omedvetet omedveten till medvetet omedveten. Jag fick veta vad jag inte visste.

Nu är jag medvetet medveten.

Vad är det då för kurs?
Vill du veta vilka vanor som styr dig och hur du ändrar dem? Vill du ha verktyg att hålla dig ansvarig över ditt liv och dina pengar? Kan du tänka dig att förbättra din ekonomi?
Kan du hålla ett löfte till dig själv att bli en bättre version av dig själv?

Då bör du undersöka möjligheterna. Mentaliteten HA-GÖRA-VARA tar dig aldrig dit. Vänd på ordföljden. Klä dig i en roll att VARA, det vill säga ta ett beslut. Sedan GÖR du saker både medvetet och omedvetet. Det är sedan dags att njuta av att HA.

Kursen bygger om dig. Du blir 100% bättre och får nya resultat. Nu har du helt plötsligt råd med resan eller bilen eller kläderna. Dina skulder sjunker mycket snabbare genom ett effektivt verktyg.
Du märker att livskvalitén ökar och hälsan förbättras.

Skicka ett mejl till larsnlundin@gmail.com så kan jag berätta mer.