Om alla papper är klara så kommer han att finnas tillgänglig för spel redan till torsdagsmatchen då Brynäs möter Södertälje på hemmaplan. Ossi-Petteri Grönholm kommer att ha tröja nummer tre i laget.
– Han är en stabil och bra back som kommer att flyta in bra i gruppen, säger Brynäs sportchef Micke Sundlöv. Han är en spelare som kommer till jobbet varje dag, och tävlar både på träning och på match. På så vis passar han bra in i laget. Han breddar vår trupp med tanke på de skador vi har just nu i laget.

Ossi-Petteri Grönholm (180/92) är född 1981 och har den senaste säsongen spelat i den finska klubben Kärpät. Innan dess har han bland annat spelat i SaiPa. Han har tidigare spelat i Elitserien då han säsongen 07/08 gjorde 16 matcher med Frölunda. Grönholm är i första hand en defensiv back. Under 23 matcher i SM-Liiga den här säsongen har han gjort 4 assist.
– Han är en spelare med ett stabilt, bra och defensivt spel och med mycket erfarenhet, säger Niklas Czarnecki, tränare för Brynäs A-lag. Han är en rejäl närkampsspelare med bra beslut i första aktionen. Det gör att vi breddar vår backbesättning och får större möjligheter, och på så sätt breddar vi även laget.