8/7 svarar Barbados och Torgny Melins för non-stop-dans med ett uppehåll ca 10.30 för ett timslångt framträdande med hela originaluppsättningen av Perssons Pack, inklusive Niklas Frisk och Ingemar Dunker. Niklas är numer en verklig kändis i musikkretsar och han har skrivit bland annat Peter Jöbacks ”Stockholm”.
15/7 äntras scenen av Lasse Stefanz, som är så unika att de blir en temakväll på egen hand. Idag är de så stora att de säljer guld innan skivorna ens hinner komma ut! Hälften av Lasse Stefanz publik kommer mest för att bara lyssna!
22/7 blir det Sommarparty med Face 84 och Casanovas samt med Nisse Hellberg och hans nya rockabillyband som står för scenshowen. Nisse och hans band fick fyra + av Aftonbladet vid turnépremiären! Face 84 blev svenska dansbandsmästare 2007 och de var med i melodifestivalen i år.
Tisdag 29/7 avslutar Roger med Sommargala med Arvingarna och Date. Svenne Rubins svarar för scenshowen. Vidare presentation överflödig!
Det går som vanligt buss från Gävle går alla tisdagarna med hemresa efter dansen. Roger har också förhoppningar om att kunna utöka med busstrafik även från andra orter. Mer info på hemsidan http://www.hedesunda.se
Det blir också öl- och matservice för de som blir törstiga och hungriga.
– Vi försöker ordna något för alla åldrar, från 15 upp till pigga 20-talister, säger Roger.
Han är också noga med att betona att det skall vara ordning och reda på tisdagsdanserna.
Jaha, det är väl bara att putsa dojorna och kolla upp när bussen går till Öhn!