Movexum och Triple Steelix har nu tecknat avtal för att erbjuda den lokala och regionala marknaden ännu större tillgång till kunskap, kompetens och nätverk vilket i sin tur kommer stärka konkurrenskraften i regionen.

”Mina förväntningar är att Movexum via Triple Steelix får tillgång till kompetenser och nätverk som håller en hög nationell och internationell kvalitet” säger Ulf Borbos VD på Movexum.

Det nya samarbetet innebär bland annat att Movexum kommer finnas som stöd för Triple Steelix i kommersialiseringsfasen av intressanta idéer och produkter och Triple Steelix kan vid behov analysera innovationer och prototyper åt Movexum. Triple Steelix och Movexum ska även gemensamt utveckla aktiviteter för att stimulera, inspirera och stötta entreprenörer/ innovatörer/ studenter för att öka kunskapen inom entreprenörskap och uppfinningsprocesser.

”Tillsammans kan vi erbjuda företagen en bättre möjlighet till utveckling och tillväxt”, säger Maria Engholm processledare på Triple Steelix.

Movexum är Gävleborgs regionala företagsinkubator – en kreativ utvecklingsmiljö för tillväxtföretag baserat på innovationer med stora tillväxtmöjligheter. Här erbjuds stöd i form av kvalificerad affärscoachning och vid behov kontorsplats tillsammans med andra företag och projekt i tillväxt. Movexum ger tillgång till kompetens, nätverk och kapital. Movexum är garanten för professionellt stöd för en lyckad marknadsutveckling genom effektiv kommersialisering av innovationer.

Tripple Steelix - skall med stålet som bas verka för ökad tillväxt och attraktionskraft i Bergslagen. Genom ett starkt regionalt ledarskap ska vi tillsammans göra den redan framgångsrika stålindustrin i Bergslagen ännu starkare, genom en effektiv samverkan mellan företagen, samhället och forskningen i regionen.

Kontakt:

Ulf Borbos VD Movexum
0705373107
ulf.borbos@movexum.se

Maria Engholm Processledare Triple Steelix
070-2399207
maria.engholm@triplesteelix.se