– Namnet Heartbreak Hotel kändes naturligt att behålla då det är så väl inarbetat och starkt varumärke, berättar Jonas, tidigare barchef på krogen men som nu även tar över personalansvaret. Våra gäster kommer att möta många bekanta ansikten men även en hel del nya bekantskaper i laguppställningen.

Inriktningen kommer liksom tidigare att vända sig till en bred publik men man kommer ännu tydligare att skilja på åldersgränserna då det blir 23 års åldersgräns på övervåningen, förklarar Rickard. Musikstilen nere blir trendigare där vi inriktar oss mot den yngre delen av publiken. Så där är det mycket house som gäller nu. På övervåningen blir det mer blandat med allt från schlager till hårdrock som passar de flesta åldrar.

På livescenerna kommer man att satsa på färre uppträdanden men att de skall hålla riktigt hög klass och ligga rätt i tiden.
– Vi utökar även barsortimentet en hel del, främst på ölsidan, berättar Jonas liksom att man hädanefter kan betala med kort i barerna.
Filip Karlsson som tar över i köket utlovar en utökad och spännande meny och dessutom kommer man att hålla restaurangen öppen alla dagar i veckan.
– Det skall vara enkelt att komma in och ta något läskande eller en matbit, menar Rickard. Vi kommer att bygga om en del successivt men bland det första som kommer att märkas är att vi kommer att montera betydligt fler tv-monitorer i lokalerna. Självklart kommer vi att köra det bästa av sport men det blir även en hel del musikvideos och kanske även temakvällar som schlager eller dylikt.

Den gemensamma målsättningen är att utveckla verksamheten till en komplett nöjeslevereantör i regionen för både yngre och lite mer mogna gäster, med eller utan brustet hjärta!

Nypremiärhelg blir den 27-28 september då Norlie och KKV spelar på fredagen och officiell nystart sker på lördagen.


Bildtext: Jonas Levin och Rickard Eriksson Skytt utanför Heartbreak. Delägaren Filip Karlsson saknas på bilden.