Kollegorna Clas Abrahamsson och Magnus Thor som sedan tio år tillbaka driver Restaurang Gustafsbro öppnar nu upp dörrarna till de nyrustade lokalerna som numera även innehåller ett komplett gym tillsammans med Clas fru Jennie som är personlig tränare.
– Vi har väl haft idén i några år och varit intresserade av lokalerna då vi vetat om att de stått oanvända, berättar Clas. När sedan Jennie börja leta egna lokaler för sin verksamhet så passade ju det här alternativet perfekt.

Affärsidén är som tidigare att svensexor, möhippor och arbetsgäng skall kunna hyra relaxen för att umgås under trevliga och avslappnade former men kompletteras nu alltså även med ett komplett gym där även grupper och företag ges möjlighet att träna i grupp eller individuellt.
– Självklart ser vi det som en stor fördel att vi nu även kan erbjuda en mäng olika matalternativ för de som vill äta och umgås i den här härliga miljön, säger Magnus. Vi har dessutom fullständiga rättigheter med cateringtillstånd för slutna sällskap. Man behöver alltså inte träna utan kan komma hit enbart för att abonnera relaxen och t.ex njuta av en Brynäsmatch på storbildaren i bubbelpoolen eller bastun.

Caesars Relax öppnades 2004 på Elektrikergatan 6 av bröderna Runald som driver företaget Byggspecialisterna i Gävle. De hade varit i Las Vegas och inspirerade av Caesars Palace och bestämde sig på plats för att bygga en relax i en exklusiv romersk miljö hemma i Gävle. Den drevs sedan under några lyckosamma år av den förre OS-boxaren Sören Antman.
– Vi har nu byggt om och delat upp den tidigare idrottshallen till ett riktigt gym samt ett gruppträningsrum där man kan träna spinning, bootcamp, Efit och zumba m.m. Dessutom är det nu en egen ingång så att alla som vill kan träna trots att relaxen är abonnerad, berättar Clas.

PT Jennie består idag förutom Jennie själv tre andra personliga tränare varav en också är massör.
– I och med att jag driver min verksamhet här och att alla som tränar får en personlig tagg kopplad till ett modernt passagesystem så kommer vi att kunna hålla generösa öppettider alla dagar i veckan, säger Jennie. Vi har investerat en hel del i gymmet så det känns verkligen att alla förutsättningarna är perfekta. Vi hoppas även att kunna utöka samarbetet med flera personliga tränare för att så många som möjligt skall kunna utnyttja de fina fördelarna i de här lokalerna olika tider på dygnet.

Både Jennie och Clas har ett grundmurat intresse och goda kunskaper om träning då bägge tävlat på elitnivå. Jennie spelade handboll under många år och Clas blev svensk mästare i boxning 2001. Han håller fortfarande fysiken i gott trim och satte härom året personligt rekord i bänkpress på 150 kilo med en kroppsvikt på 80 kilo. Magnus spelade tidigare fotboll men är numera en inbiten golfare.
– Klart att man måste hålla igång fysiken när vi arbetar så pass mycket som vi gör menar Clas. Fysisk träning är idag så väletablerat och allt fler inser vikten av att hålla sig i form så vi är övertygade om att det finns utrymme för det här konceptet på marknaden och att många kommer att träna och trivas hos oss.


Fakta:
Clas Abrahamsson, kock 41 år
Jennie Abrahamsson, personlig tränare 38 år
Magnus Thor, kock 37 år

Öppettider:
Vardagar: 06-21
Helger: 08-18

För mer information se:
http://www.caesarsrelax.se