– Tänker man på att det bor nästan 150.000 människor enbart i Gästrikland så borde det inte vara något problem, garvar Henrik Sundström, den i strumplästen 202 centimeter långe showartisten som är född och uppväxt i Sandviken. Skämt åsido så är det här en helt ny show skapad för att attrahera en riktigt bred målgrupp så visst tror vi att det är många av dem som såg den förra showen som även vill uppleva den här.

Upprinnelsen till den förra showen var att Henrik träffade hotellets ägare Stefan Hedqvist när han uppträdde på Wallmans Golden Hits i Stockholm och tankarna på en show i Gävle tog form.
I och med den stora succén och massor av förfrågningar har man nu skapat en helt ny show. Det blir som som namnet anger, Hits for You en hitkavalkad som bjuder på både skönsång och en hel del skämt och upptåg mellan varven.
Vid sin sida har Henrik musikalartisten Maria Doverud som medverkade i den förra showen samt nyförstärkning i form av den halvfinska Jämtlandstösen Hanna Jämtsäter som innan detta uppträdde på Garbos Dinnershow på Gran Canaria.

– Det kommer att bli en riktigt maffig show då hotellet även har investerat riktigt stora pengar i både ljudet samt mängder av ljuseffekter vilket förstärker upplevelsen otroligt, berättar Maria.
– Det skall bli grymt kul att få bjuda publiken på den här showen, berättar Hanna, som även försäkrar om att det kommer att bli fler och häftigare dansnummer i denna show. Att dansa är nämligen en passion som hon haft sedan fem års ålder.

Av de musikaliska örhängena lovar Henrik att göra en grym version av Tommy Nilssons En dag, Hanna kommer att riva av Little Richards Long tall Sally medan ett av Marias nya paradnummer blir Tina Turners River Deep – Mountain High. Under helkvällen blir gästerna dessutom serverade mat av artisterna mellan varven.
– Vi kommer att ge järnet och hoppas verkligen att ni får en härlig kväll tillsammans med oss, hälsar trion samstämt.

För mer information se: http://www.hotelcity.nu/dinnershow.aspx