Effect är ett nätverk öppet för alla. Såväl företag och organisationer som föreningar och representanter för idrott, kyrka och kultur är välkomna som medlemmar. Kommuner och landsting likaså. Bredden och engagemanget är det intressanta för nätverket, inte positioner eller storleken på företag och organisation.

- Det gör oss unika. Här finns ingen organisation eller bransch som sätter agendan för de frågor vi diskuterar. Effect ska vara allas möjlighet att bredda sina kontakter och ha nytta av varandra. De events vi arrangerar lägger vi här i området, viket gynnar lokala och regionala aktörer, berättar projektledaren Nalle Rydstrand.

- Effectdagen den 10 mars blir en heldag full av inspiration, kunskap, kontakter och nöje, lovar Nalle.
Förutom ett tjugotal utställare så får besökarna bl.a lyssna på inspirerande föreläsningar av;

Per Johansson, skapare av Glada Hudik-teatern, teatergruppen med utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare som i dag uppträder för fullsatta hus på våra stora showscener

Göran Adlén, trendanalytiker, författare och en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare.

SEB´s Mikael Johansson föreläser om kapital i dag och i morgon med temat pengar och framtid med perspektiv - globalt, för företagaren och för privatpersonen.

- Jag har sett fram emot den här dagen länge för att få möta gamla och potentiella kunder på neutral mark, säger Peter Hessel, VD på Din Motor Gävle.

Heldagen avslutas med en gemensam middag för både besökare och utställare under kvällen.

Effect Plus har idag 90 medlemmar men målsättningen är betydligt högre än så. Alla medlemmar får också möjlighet att bjuda in varandra till sina företag, skapa erbjudanden, rabatter och arrangemang hos sig. Via Effects hemsida, som är öppen för medlemmarna, kan man hitta nyheter, söka arbetskraft eller kunder, säger Nalle Rydstrand.

- Ett nätverk ska ge mer verklig nytta än det sociala och trivsamma. Gävle är alldeles för litet för att inte samarbeta, även om man är i samma bransch. Effect ska roa, inte oroa, därför är alla välkomna. Vi ska också skapa en helhet som gör effekt och får effekt, hälsar Nalle.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se

Se även:
http://www.effectplus.se