Utmärkelsen firades tillsammans med de 20 återförsäljare från Sverige som deltog i konferensen. San Juan glasfiberpooler finns tillgängliga på den svenska marknaden sedan 2007 via Nordiska Kvalitetspooler.
- Priset är ett bevis på att vi har etablerat San Juan glasfiberpooler i Sverige och byggt upp ett nationellt nätverk av hängivna återförsäljare på kort tid, säger Lars Beckman, en av ägarna till Nordiska Kvalitetspooler.
- Vi är självklart mycket stolta över utmärkelsen, som vi fick i hård konkurrens med andra duktiga distributörer i andra länder säger Stefan Berg, delägare i NKP.
- 2009 har startat mycket bra för oss och det finns ett stort intresse för San Juan glasfiberpooler via våra 30 återförsäljare i Sverige. Det verkar som att svenskarna i år kommer att tillbringa mer tid hemma i trädgården vilket självfallet gynnar den svenska poolmarknaden, avslutar Lars Beckman.


Fakta;
Nordiska Kvalitetspooler AB är generalagent för San Juan Glasfiberpooler i Norden. San Juan startades 1958 och är en av världens ledande tillverkare av glasfiberpooler. Sedan starten har man tillverkat mer än 100 000 pooler. På hemsidan http://www.mypoolspace.net så kan man se över 6 000 olika poolinstallationer från San Juan. På http://www.nordiskakvalitetspooler.se finns hela det svenska sortimentet.