- Det är med stor framgång som Nordiska Kvalitetspooler har introducerat San Juan glasfiberpooler på den Nordiska marknaden, säger Kirk Sullivan, VD för San Juan Glasfiberpooler, i en kommentar till utmärkelsen.
– Det är ett helt nytt poolkoncept som nu introduceras för den svenska poolköparen, då man istället för en linerpool med en duk som ska bytas regelbundet kan välja en äkta handtillverkad glasfiberpool från den ledande tillverkaren i världen, säger Kirk Sullivan vidare. Nordiska kvalitetspooler har på kort tid byggt upp Sveriges största återförsäljarnätverk av glasfiberpooler vilket är djupt imponerade och försäljningen i Sverige har gått över förväntan.
Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för San Juan glasfiberpooler med huvudkontor i Gävle. Inför 2011 lanserar man nu ett 10-tal nya modeller i Sverige och sammanlagt finns det över 85 olika modeller att välja på för den svenska poolköparen. Alla pooler är handbyggda i glasfiber med inbyggda trappor och levereras med 25 års fabriksgaranti.
- Den svenska poolmarknaden växer kraftigt eftersom en egen pool har gått från att vara en produkt som setts som lyx men som nu allt fler familjer unnar sig. Det ska vara enkelt att välja sin egen Drömpool, säger Lars Beckman i en kommentar till utmärkelsen. Därför kan den svenska poolköparen välja valfritt bland San Juans stora modellprogram med pooler från 89 000 kronor upp till 990 000. Det finns alltid en pool som passar poolköparen.
Nordiska kvalitetspooler fortsätter sitt samarbete med Villaägarnas Riksförbund vilket innebär att medlemmarna i Villaägarna utan kostnad får ett säkerhetsöverdrag med 12 års garanti vid köp av en San Juan glasfiberpool. Det är viktigt att tänka på säkerheten vid ett poolbygge och därför upprepar Nordiska Kvalitetspooler sitt löfte från förra året att alla pooler skall säljas med ett säkerhetsöverdrag eller pooltak, säger Stefan Berg, Nordiska Kvalitetspooler.

Fakta;
San Juan glasfiberpooler startade sin pooltillverkning redan 1958 och är den ledande tillverkaren i världen när det gäller glasfiberpooler. Varje pool tillverkas för hand på tre egna fabriker i USA och levereras med 25 års fabriksgaranti. Det finns över 85 olika modeller att välja bland i priser från 89 000 upp till 990 000 kronor. Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för San Juan i Norden.

För mer information, kontakta Stefan Berg Nordiska Kvalitetspooler 070-432 97 00 eller http://www.nordiskakvalitetspooler.com