För Nordiska Kvalitetspooler och San Juan är säkerhet A och O och därför har man vidtagit viktiga säkerhetshöjande åtgärder på den svenska poolmarknaden.
1. De första 3 sidorna i San Juan glasfiberpoolers instruktionsbok handlar om säkerhet vilket är ett stöd för poolägaren. Några exempel på säkerhetstipsen;
- Lämna aldrig barn utan tillsyn i och runt poolområdet, inte ens för en sekund. Om du måste lämna poolområdet, tag barnet med dig.
- Alla dörrar som leder till poolen bör ha dörrstängare och lås som låser automatiskt och som inte kan öppnas av små barn.
- Vatten leder elektricitet väldigt bra vilket gör att det finns risk för att få elektriska stötar. Se till att all elektrisk apparatur och eluttag i närheten av poolen är skyddade med jordfelsbrytare.
- Staket eller murar måste vara tillräckligt höga för att hålla obehöriga på avstånd. Se till att grindarna är stängda när poolen inte används eller lämnas obevakad.
- Boverket har allmänna råd på sin hemsida http://www.boverket.se
2. I samarbete med Villaägarnas Riksförbund får Villaägarnas medlemmar ett säkerhetsöverdrag utan kostnad vid köp av en San Juan glasfiberpooler vilket innebär att vi inte kommer att sälja någon pool utan godkänt säkerhetsöverdrag eller annan godtagbar säkerhetslösning.
- Det är viktigt för oss att hjälpa de svenska poolköparna att tänka på säkerhet och att en investering i en San Juan pool är en långsiktigt säker investering som bidrar till en bättre vardag, säger Stefan Berg, Nordiska Kvalitetspooler. Då är det också viktigt att vi tillhandahåller säkerhet för poolköparen
- San Juan och Nordiska Kvalitetspooler lanserar många spännande modeller i år, bland annat pooler med "osynlig" överrinningskant som kan stå självbärande, till exempel modell Stockholm, avslutar Stefan Berg. Det är en tydlig trend på den svenska marknaden att poolköpare vill ha pooler med kvalité, stabilitet och unika finesser och därför är vi glada att kunna uppfylla dessa krav från kunderna. Kombinerat med ett ökat säkerhetstänkande hjälper vi barnfamiljer och andra poolköpare till livsnjutning och kvalité .
För mer information, kontakta Stefan Berg 070-432 97 00.
Fakta: Nordiska kvalitetspooler säljer sina pooler via utvalda återförsäljare. Läs mer på: http://www.nordiskakvalitetspooler.se