Genom ett samarbete med Företagsbladet når du regionens företag kostnadseffektivt och på flera olika sätt.

Kontakta just din kontaktperson om hur ni kan:
1. Medverka med maxrabatt i årsavtal - nå hela målgruppen 9 gånger om året.
2. Hur det är möjligt att medverka för endast 495:- i varje nummer!
3. Skicka med er egen folder till alla företag i Gästrikland samt till alla kontor i södra Hälsingland och Norduppland.
4. Exponeras med kampanjbanner på Företagsbladets hemsida och få exakt statistik på hur många exponeringar och klick du får.
5. Medverka på Nyhetsbrevet som skickas ut till mer än 2000 beslutsfattare varje vecka.
6. Publicera dina egna nyheter kostnadsfritt direkt på Företagsbladets hemsida.
7. Publicera mikronyheter och bilder från er verksamhet på Företagsbladets Facebooksida: http://www.facebook.com/foretagsbladet

Nyhet. Vi kommer nu även att börja publicera Näringslivskalendern i Företagsbladet. Publicera era företagsevenemang direkt här: http://www.foretagsbladet.se/users/register

Företagsbladet är Gävleregionens affärsmagasin som i mer än 20 år har delats ut till alla företag i hela Gästrikland och Älvkarleby kommun. Det är ett magasin i A4-format av hög kvalitet som delas ut 9 gånger per år. Annonspriserna är mycket kostnadseffektiva eftersom distributionen är till exakt rätt målgrupp - om ni vill nå regionens företag.

Alla som vill får medverka kostnadsfritt på Företagsbladets nättidning genom att publicerar nyheter direkt på hemsidan. Det mesta av det bästa publiceras helt eller delvis i mån av utrymme och läsvärde i de tryckta utgåvorna.

För mer information se:
http://www.foretagsbladet.se
http://www.facebook.com/foretagsbladet

PS. Möjligheten att medverka i just det aktuella numret kommer inte tillbaka. Däremot har ni alltid nya möjligheter att exponera er tillsammans med andra starka varumärken och profiler från regionen i kommande nummer. Ett gammalt ordspråk ger dock följande råd:
Livet handlar inte om att vänta tills ovädret går över utan det handlar om att lära sig dansa i regnet.