Organisationen kommer aldrig mer att "sätta sig" och utmaningarna på jobbet har aldrig varit större. Hur hanterar vi denna situation som marknadsförare, företagare och ledare? Hur kan du använda den allt snabbare förändrade omvärlden för att skapa operativa konkurrensfördelar? Klarar vi av att själva greppa förändringstempot? Och att sedan förankra förståelsen i vår organisation? Och hur går vi från "ord till handling" både snabbare och mer kostnadseffektivt än våra konkurrenter?

Den som inte behärskar detta kommer att få mycket svårt redan imorgon. Johan ger dig insikten och de verktyg du behöver för att lyckas!


Föreläsningens innehåll:
• Globala affärstrender

• Operativa konsekvenser för oss som marknadsförare, företagare och ledare

• Konkreta tips och idéer för hur du kan förankra en ökad förändringsbenägenhet i din organisation

• Att framgångsrikt skapa en förändringsbenägen organisation

• Hur går framgångsrika företag/organisationer från "ord till handling" snabbare än sina konkurrenter.


Johan Mathson, Civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm, grundare och Senior partner 3S AB. Har en bakgrund som elitidrottare, säljare, chef, företagsledare och entreprenör. Johan är idag rådgivare inom strategiska förändrings- och utvecklingsprojekt på över 35 marknader runt om i världen.


Johan gör endast 4 föreläsningar i Sverige i år!
Föreläsningen sker i "ett rasande tempo" med förstärkningar i form av både filmer, ljud- och bildklipp och musik och denna gång utökar vi föreläsningen med en halvtimme så se till att du kan vara kvar till 9.30 - du kommer inte att ångra dig!


Tid och plats
Fredag 25 november kl. 07:15 - 09:30
Clarion Hotel Winn, Gävle


Kostnader
Bixia bjuder på frukostbuffén.

Föreläsningarna är kostnadsfria för medlemmar. En gäst kan medtagas, kostnadsfritt. Icke medlem betalar 250 kr (Medlemsavgiften är 800 kr/år)

Om du anmält dig men inte kommer utan att meddela förhinder, debiteras du 250 kr.


Anmälan till info@mixgavleborg.se

Läs mer på http://www.mixgavleborg.se