I slutet av november slår Shahin Foroughi upp dörrarna till Sätra Centrumss nya skönhetssalong KlippSå. När hennes frisersalong Shahin's Hair & Beauty växte ur lokalerna efter 12 år i Sätra.
- Förutom att vi utökar utbudet ordentligt, kommer jag att ha min dotter på plats då och då eftersom hon är specialutbildad inom hudvård. På senare tid har efterfrågan ökat när det gäller skönhetsbehandlingar och det känns kul att äntligen kunna erbjuda det, säger Shahin.
Hennes dotter, Bahareh "Bea" Foroughi-Hedenberg, som driver företaget Gefle Skin Care, flyttar in på heltid från den 1 december i väntan på nya lokaler i Gävle city. Ombyggnaden av lokalerna är också en familjeangelägenhet. Det är nämligen Beas make Johan Hedenberg, HedCon Fastighet & Service, som har byggt om lokalerna!
- Planen är att Gefle Skin Care ska öppna i nya lokaler i centrala Gävle i början av 2012, men vi är ju trots allt mor och dotter och jobbar i samma bransch så det är klart att vi kommer att fortsätta samarbetet och ta emot kunder i varandras lokaler, säger Bea Foroughi-Hedenberg. Allt för att göra det så bekvämt som möjligt för våra kunder.
Shahin Foroughi ser fram emot att få arbeta tillsammans med Bea och dessutom är det spännande att komma till nya och fräscha lokaler samt att få möjlighet att erbjuda fler behandlingar än tidigare.
För den som lider av oönskad ansiktsbehåring erbjuder Shahin trådning, en österländsk hårborttagningsmetod där oönskat hår i ansiktet avlägsnas skonsamt med hjälp av en speciell tråd. Inom kort kan de även erbjuda hårförlängningar och kosmetisk pigmentering. Ännu en nyhet är Gelicure, en gelélack som används istället för vanligt lack vid nagelvård och som håller i 2-3 veckor.
- Vi tror att våra kunder kommer att uppskatta att få möjlighet till flera olika typer av skönhetsbehandlingar, säger Shahin Foroughi.
Gefle Skin Cares behandlingar uppskattas av både män och kvinnor. Målsättningen för Bea och Shahin är att få Gävleborna att må bättre och att inspirera till bättre insikt om hur man tar hand om sig.
Beas hudvårdsbehandlingar utförs med Dermalogica, som ger individuellt anpassade program och bra resultat. I behandlingarna ingår även Dermalogicas unika FaceMapping, där man får en djupgående hudanalys. Som enda salong i Gästrikland erbjuder Gefle Skin Care även hud- och kroppsvård med NBE 500, som ger effektiva och resultatinriktade behandlingar utan injektioner, utan ingrepp och helt smärtfritt. Gefle Skin Care erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer, oavsett om det gäller frågor om hud eller om man vill veta mer om NBE-behandlingar.
Som sagt, mer skönhet även i Sätra Centrum!