Maxim, som genomgått en omfattande förvandling de senaste åren slog upp portarna för en ny verksamhet hösten 2009. Ansvarig för nöjesevent är Jacob Westin som har ett långt förflutet som akrobat och entertainer. Jacob har jobbat med Jonas Åkerlund i Super Cirkör och har även uppträtt på Konglige dansk teater.

”Min ambition är att utnyttja Maxims möjligheter; miljön, takhöjden (10 m)och skapa föreställningar med cirkus, musik och andra uttrycksformer. Jag vill gärna blanda dessa och skapa en totalupplevelse som inte är möjligt på traditionella arenor”

Redan har de lyckats med sin strävan att göra denna vackra lokal till ett levande upplevelsecenter. Efter nyår fortsätter satsningen och man kommer ytterligare vidga konsertdelen. Förutom tidigare besök av högaktuella Deathstars, kommer närmast den tyska metall ikonen UDO, legendarisk sångare från hårdrocksgiganterna Accept.

Äran att inleda denna kväll har svenska TORCH fått, de har släppt klassiker som "Torch" och "Electrikiss", nu med ny kraft och nya medlemmar är den sägenomspunna gruppen redo att värma upp för Herr Dirkschneider!

Förutom konserterna blir det ett fullspäckat innehåll under 2010 med alltifrån nycirkus till stand-up.

Maxim Kalender
29 januari U.D.O feat. Torch
5 februari SOUNDTRACK OF OUR LIVES feat ISOBEL&NOVEMBER
6 Mars HYPOCRISY


Presskontakt MAXIM:
Maxim Max Stenlund Tfn: 0739-38 09 00

Presskontakt TORCH:
Xponera Susanne Wallerstein Tfn: 073-550 68 77
Epost: susanne@xponera.se

Presskontakt UDO
Sound Pollution Carl von Schewen
Epost: carl.vonschewen@soundpollution.se

Webb
http://www.myspace.com/torchmetal
http://www.myspace.com/udoonline