- Jag tyckte det var synd och skam att den här gamla fina lokalen stod tom och oanvänd, berättar Lola. Eftersom jag uppträtt och anordnat evenemang runt om i Europa insåg jag att här skulle man ju kunna åstadkomma något alldeles unikt.

Tillsammans med fastighetsägaren Eva Persson, som också är mycket entusiastisk och stöttar projektet, så har man nu skapat en mindre Las Vegas- eller för all del "Moulin Rouge-salong" som kommer att lämpa sig alldeles utmärkt för teatrar, revyer eller festliga privata tillställningar. Showskolorna för barn börjar redan nu i oktober.
- Jag tror stenhårt på den här idén, berättar Lola, som inte kan uppskatta hur många timmar hon hitintills har lagt ned på salongen.
- Men det är värt varenda krona och minut, försäkrar hon. Jag hoppas kunna erbjuda något som Ockelboborna kommer att vara stolta över och att vi tillsammans kan erbjuda ytterligare en godbit av Ockelbo för gäster från både när och varför inte även fjärran, hälsar hon.

För mer information se:
http://www.rockelbo.se

Fotnot: Moulin Rouge ("Röda kvarn" på franska) är ett berömt nöjesetablissemang vid Place Blanche i Montmartre i Paris som grundades 1889. Där slog slog cancan igenom på allvar och konstnären Henri de Toulouse-Lautrec gjorde flera klassiska målningar från miljöerna där.