Eftersom vi numer har möjlighet att kryssa den kandidat vi vill se i riksdagen så är det viktigt att man får möjlighet att torgföra sina åsikter. Genom att blogga så kan man snabbt nå ut och ge sin syn på rykande aktuella frågor.
Den som vill följa Lars Beckmans blogg kan också prenumerera på inläggen så blir man själv uppdaterad!
Kolla på http://larsbeckman.blogspot.com/
Hur ser Lars Beckman själv på bloggspot?
- Det ger en bra möjlighet för mig att kommentera aktuella händelser och frågor i länet och våra länsbor kan snabbt ta reda på vad jag tycker i aktuella frågor. Den som vill ge tips om ett bra ämne att blogga om kan mejla mig via bloggen också. Det går också bra att kommentera vad jag skriver om.
Näringslivsfrågor står förstås högt på dagordningen, men det finns andra saker som ligger Lars Beckman varmt om hjärtat. Hämtat från bloggen:
Jag är gift med Helen och har två tvillingdöttrar Victoria och Isabella som är 16 år.Jag brinner för samhällsfrågor och särskilt näringslivfrågor. Hur vi får fler att våga ta klivet och starta eget företag är viktigt för mig. Jag sitter i styrelsen för Ung Företagsamhet Gävleborg, för Svenskt Näringsliv och i Nyföretagarcentrum Gästrikland. Jag är delägare i ett företag som importerar och säljer glasfiberpooler och spabad över hela Sverige.