För sjätte året i rad arrangeras Drivhuset24 men det är första gången det genomförs på Högskolan i Gävle. Under ett dygn ska 25 studenter, indelade i lag om fem, lösa skarpa case som är levererade av Coompanion Gävleborg, Gävleborg Plus, Gefle Studentkår, Gävle Konserthus och Syntronic.

- Detta är ett oerhört uppskattat event av såväl studenter som företag och det gör att fler får chansen att se vilka kreativa studenter vi har i den här regionen, säger Jon Santesson som är projektledare för Drivhuset24.

Alla casen är verkliga och teamen kommer att fokusera all sin tid och energi för att lösa problem, leverera nya vassa idéer och hjälpa sin caseleverantör till ännu större framgångar. En jury bestående av strategiskt utvalda personer utser slutligen ett vinnande lag som tar hem jackpotten – en resa till Dubai för hela laget.

Drivhuset24 2013 arrangeras av Drivhuset Gävleborg tillsammans med Gävle kommun och Högskolan i Gävle.

Hållpunkter
Invigningen äger rum på högskolebiblioteket klockan 12:30 onsdag den 6 november med bland annat Barbro Holmberg som invigningstalare. Tävlingen startar klockan 13:00 och avslutas på torsdag samma tid. Avslutning och prisutdelning sker klockan 15:30 torsdag den 7 november i Rävhallen på Högskolan i Gävle.

Kontaktpersoner:

Jon Santesson, Kommunikationsledare
0768 - 16 48 89

Rickard Petrés, VD
0702-38 45 98


Drivhuset Gävleborg – En bakgrund
Drivhuset är en plattform för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv. Genom personlig evolution och affärsutveckling vill vi få fler att skapa nytt av sina idéer. Drivhuset arbetar högskolenära över hela landet. Resultatet är livskraftiga företag som är redo för framtiden.
Drivhusets mission är att skapa kreativ kraft, så att människor kan starta, driva och utveckla företag. Genom personlig evolution och affärsutveckling vill vi helt enkelt få fler att skapa något nytt av sina idéer. Fokus ligger på dig som entreprenör inte på idén, för idéer bedömer vi aldrig. Målet är att du som entreprenör och företagare får de verktyg som behövs för att nå dit du vill. Därför finns vi som ett bollplank åt dig. Av oss kan du få vägledning, utbildning och tillgång till en kontorsmiljö, allt utifrån ditt eget behov.