● Vad handlar det om?
Att ge dig bättre insikt om ditt egna, och andras, beteende. Det hjälper dig till bättre kommunikation, ökad försäljning, bättre samarbeten, effektivare teamarbete och att skapa långsiktiga relationer.
● Vem riktar det sig till?
Personer som har någon form av kundkontakt eller har behov av att öka träffsäkerheten när det gäller att kunna bemöta andra människor.
Grupper som ska samarbeta och som har behov av att förstå hur det egna och andras beteende kan uppfattas och hur det påverkar relationer.
● Vad får jag ut av det?
Du får kunskaper som hjälper dig att lyckas bättre i dina affärsrelationer samt så att du kan göra fler affärer genom att förstå olikheter och likheter i affärslivet!
Med ökad självinstinkt blir du träffsäkrare i att bedöma och bemöta andra människor. Du förstår hur det egna och andras beteende kan uppfattas och hur det påverkar utgången av samtal och arbete. Det som vi ofta kallar personkemi!

OM FÖRELÄSAREN
Dan Dannberg har mångårig erfarenhet av olika affärsprocesser och av att utveckla människorna i dessa processer till att nå sina och företagets uppsatta mål. Han har även stor egen erfarenhet av sälj- och marknadsföring och har arbetat som innesäljare, fältsäljare, teknisk specialistsäljare, KAM, global produktchef, försäljningschef samt marknadsdirektör och har därmed samlat en gedigen erfarenhet om hur man bedriver framgångsrikt säljarbete både i Sverige och internationellt.
Dan arbetar för Sällma, ett konsulthus med 30 års erfarenhet av affärsutveckling, och som expert inom områdena sälj- och marknadsföring. Dan har han i sin konsultativa roll god inblick i vilka krav som ställs på en säljorganisation samt hur man blir framgångsrik som säljare.
Läs mer om Dan och Sällma på http://www.sallma.se.

Datum, tid och plats: kl.12.00 - kl.13.00 den 4 mars i Falun och den 11 mars i Gävle
Lokal meddelas senare.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar, 300 kronor för icke medlemmar. Max två personer från samma företag.

Anmälan till aktiviteter@mhk.cci.se senast den 26 februari för Falun och 3 mars för Gävle

Välkommen!